Kreirajte

Vašu

mikroklimu

našim

bioklimatskim

pergolama

Premium rešenje za produžen boravak u dvorištu, bašti i terasi tokom cele godine.

Modularni dizajn omogućava instalaciju više jedinica bioklimatskih pergola kako bi se stvorila praktično neograničena površina pokrivanja, usklađujući se s bilo kojim arhitektonskim stilom i minimalnim uticajem na okolinu. Veoma prijatno osvetljenje obezbeđeno je i unutar i izvan bioklimatske pergole zahvaljujući LED osvetljenju integrisanom u okvir pergole. Jednostavnost rukovanja i potpuna automatizacija postižu se korišćenjem aplikacija za pametne telefone i tablete, omogućavajući korisniku kontrolu i definisanje rada pergole, čak i na daljinu.

Savršeno prilagođen sistem kako za stambene, tako i za komercijalne prostore. Bioklimatska pergola je dizajnirana da izgleda lepo i štiti od intenzivnog sunca, vetra i kiše, zahvaljujući integrisanom i potpuno skrivenom sistemu oluka.

 • Aluminijumska konstrukcija sa rotirajućim lamelama
 • Rotiranje lamela omogućava podešavanje intenziteta svetlosti i ventilacije vazduha
 • Promena nagiba lamela vrši se pomoću motora
 • Integrisani i potpuno skriveni sistem odvođenja vode kroz konstrukciju pergole - oluke i stubove
 • Sistem LED osvetljenja integrisan u okvir pergole
 • Osnovne boje konstrukcije su RAL 9016 (bela) i FSM 71319 (grafitna)
 • Savršeno pogodan sistem kako za stambene, tako i za komercijalne prostore
max širina500cm
max projekcija700cm
pogonmotor

Bioklimatska pergola sa rotirajućim lamelama

ANTIBES

 

Pergola ANTIBES je dizajnirana tako da je u skladu sa savremenim trendovima i potrebama klijenata. Bioklimatska pergola pruža neprevaziđenu udobnost tokom cele godine uz estetiku koja prati savremen arhitektonski izraz.

U zatvorenom položaju lamela pergola ANTIBES je vodonepropusna, a pomoću integrisanog sistema oluka voda se sprovodi kroz stubove van gabarita pergole.

Konstrukcija bioklimatske pergole ANTIBES je od aluminijuma i opremljena je podesivim lamelama koje se mogu rotirati putem daljinskog upravljača. Rotacija lamela stvara okruženje koje je posebno udobno u svim godišnjim dobima, jer promenom nagiba lamela možete kontrolisati intenzitet sunčeve svetlosti i prirodne ventilacije ispod pergole, prilagođavajući tako željenu senku i stepen temperature. To stvara prilagođeni mikroklimat koji zadovoljava vaše potrebe, dok je prostor ispod pergole potpuno zaštićen od vremenskih uslova kada su lamele potpuno zatvorene. Naše lamele će zaštititi vaše otvorene prostore od sunčevih zraka, a vaš dom, vrt ili terasa će biti zaštićeni od vetra i snažnih povetaraca - posebno kada vas vreme iznenadi kišnom olujom. Projektovane su sa podesivim lamelama koje su dovoljno fleksibilne da se koriste u bilo kojoj situaciji, tako da uvek možete biti opušteni.

Kombinacija praktičnosti sa prepoznatljivim dizajnerskim senzibilitetom i inovativnim tehničkim rešenjima stvara elegantan spoj funkcionalnosti i stila.

Preuzmi tehnički list
SELECT-IC
 • Aluminijumska konstrukcija sa skupljajućim lamelama
 • Pokretanje lamela omogućava podešavanje intenziteta svetlosti i ventilacije vazduha
 • Skupljanje i otvaranje lamela vrši se pomoću motora
 • Integrisani i potpuno skriveni sistem odvođenja vode kroz konstrukciju pergole - oluke i stubove
 • Sistem LED osvetljenja integrisan u okvir pergole
 • Osnovne boje konstrukcije su RAL 9016 (bela), RAL 9005 (crna), RAL 9006 (svetlo siva) i RAL 7016 (grafitna)
 • Savršeno pogodan sistem kako za stambene, tako i za komercijalne prostore
max širina900cm
max projekcija700cm
pogonmotor

Bioklimatska pergola sa skupljajućim lamelama

SELECT

 

Pergola SELECT je dizajnirana tako da je u skladu sa savremenim trendovima i potrebama klijenata. Bioklimatska pergola pruža neprevaziđenu udobnost tokom cele godine uz estetiku koja prati savremen arhitektonski izraz.

U zatvorenom položaju lamela pergola SELECT je vodonepropusna, a pomoću integrisanog sistema oluka voda se sprovodi kroz stubove van gabarita pergole.

Konstrukcija bioklimatske pergole SELECT je od aluminijuma i opremljena je podesivim lamelama koje se mogu skupljati putem daljinskog upravljača. Skupljanje lamela stvara okruženje koje je posebno udobno u svim godišnjim dobima, jer promenom otvora lamele možete kontrolisati intenzitet sunčeve svetlosti i prirodne ventilacije ispod pergole, prilagođavajući tako željenu senku i stepen temperature. To stvara prilagođeni mikroklimat koji zadovoljava vaše potrebe, dok je prostor ispod pergole potpuno zaštićen od vremenskih uslova kada su lamele potpuno zatvorene. Naše lamele će zaštititi vaše otvorene prostore od sunčevih zraka, a vaš dom, vrt ili terasa će biti zaštićeni od vetra i snažnih povetaraca - posebno kada vas vreme iznenadi kišnom olujom. Projektovane su sa podesivim lamelama koje su dovoljno fleksibilne da se koriste u bilo kojoj situaciji, tako da uvek možete biti opušteni.

Kombinacija praktičnosti sa prepoznatljivim dizajnerskim senzibilitetom i inovativnim tehničkim rešenjima stvara elegantan spoj funkcionalnosti i stila.

Preuzmi tehnički list

Savršena simbioza prirode i tehnologije

Bioklimatske pergole imaju niz prednosti koje ih čine sve popularnijim izborom za proširenje prostora na otvorenom. Evo nekoliko ključnih prednosti bioklimatskih pergola.  

Na linku ispod možete pogledati realizacije naših bioklimatskih pergola. 

Automatika

Jednostavnost rukovanja i potpuna automatizacija postižu se uz pomoć aplikacija za pametne telefone i tablete, omogućavajući korisniku kontrolu i definisanje rada pergole, čak i na daljinu. Sve naše pergole su opremljene elektro-motorom sa daljinskom komandom. 
Dodatnu automatiku čine senzori za sunce i kišu koji regulišu otvaranje i zatvaranje lamela.
Pergole se mogu kontrolisati i SMART HOME sistemima što pruža apsolutni komfor za korisnike.

Dodatna oprema

Za potpuno uživanje udobnosti na otvorenom razvili smo asortiman dodataka za pergole.
Od sistema za automatizaciju do ugradnje svetlosnih tačaka i LED linija direktno u okvir pergole, pa čak i do ugradnje sistema za difuziju zvuka. 
Svaku pergolu možemo pretvoriti u prostor za boravak tokom cele godine, bez obzira na vremenske uslove, zahvaljujući staklenim panelima, čime se stvara udobna ekspanzija vašeg doma.