Tekstilna arhitektura

ETFE jastuci

Najnaprednije rešenje za krovne i fasadne ravni. Pneumatski jastuci i ETFE folije su proizvod 21. veka koji postaje standard u savremenoj arhitekturi.

Tekstilne fasade

Nova generacija fasadnih obloga od mrežastih materijala koji mogu da se štampaju. Neprevaziđena mogućnost oblikovanja.

Kinetičke fasade

Paleta preklopnih i kliznih sistema pružaju arhitektama veliku slobodu u dizajnu fasade uz kontrolu insolacije i osvetljenja.

PVC i PTFE membrane

Materijali širokog spektra primene, u pokrivanju stadiona i aerodroma, pijaca i event prostora, kao i različitih rekreativnih struktura i parkova.

Akustički plafoni

Fleksibilne, lake i trajne strukture za bolje performanse unutrašnjeg prostora amfiteatara, sportskih i rekreatvnih centara, terminala i stanica.

Sunčana jedra

Višenamenska pokretna ili fiksna jedra sa primenom u ugostiteljstvu i poslovanju, otvorenim javnim prostorima, kao i u dvorištima i dečijim igralištima.

Od 2018. u partnerstvu sa TENSAFORM Membran Yapilar

Eksperti za Tekstilnu Arhitekturu

U saradnji sa turskom firmom Tensaform iz Istanbula u prilici smo da vam ponudimo projektovanje i izradu naprednih fasadnih ETFE sistema kao kao i isporuku tenzilnih membrana i konstrukcija. Obratite nam se sa vašim idejama ili upitima ili zakažite prezentaciju. Naš tim stručnjaka vam može pomoći u svim fazama vašeg projekta.